Ε μ π ε ι ρ ί ε ς

ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ
Γνωρίστε τον μαγικό κόσμο του αμπελιού και του κρασιού.
Απολαύστε μια μεγάλη ποικιλία κρασιών και εμπειριών που προσφέρουμε. Το κτήμα, περιτριγυρισμένο από εκατοντάδες στρέμματα καταπράσινων αμπελώνων και πανοραμική θέα προσφέρει ένα απαράμιλλο σκηνικό που θα κάνει την κάθε εκδήλωση γευστικής δοκιμής ή περιήγησης μοναδική.

Επισκέψεις

Ξ ε ν α γ ή σ ε ι ς

* απαραίτητη η έγκαιρη κράτηση

Το Κτήμα είναι επισκέψιμο από τους οινόφιλους και όλους όσοι θέλουν να γνωρίσουν από κοντά τον κόσμο του αμπελιού και του κρασιού.

Η ξενάγηση πραγματοποιείται με οινο-ξεναγό και περιλαμβάνει τον αμπελώνα, τους χώρους της παραγωγής, της εμφιάλωσης και της παλαίωσης. Η διάρκειά της κυμαίνεται 45’-60’.

Ε κ δ η λ ώ σ ε ι ς

Ο χώρος του κτήματος διατίθεται και έχουν πραγματοποιηθεί με επιτυχία διαφόρων ειδών εκδηλώσεις όπως, συνέδρια, επαγγελματικά δείπνα, συναυλίες, παρουσιάσεις βιβλίων κ.α

Αίθουσα Γευσιγνωσίας

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΕΣ

Γ ε υ σ τ ι κ έ ς Δ ο κ ι μ έ ς

* απαραίτητη η έγκαιρη κράτηση

Οι επισκέπτες μπορούν να επιλέξουν τις ετικέτες που θα δοκιμάσουν από τη λίστα κρασιών του Κτήματος ή μία από τις ειδικά διαμορφωμένες οινικές προτάσεις. Τρέχουσες και σπάνιες παλιές σοδειές, ταιριαστές πρώτες ύλες, γευστικοί συνδυασμοί ολοκληρώνουν ιδανικά την επίσκεψη στο Κτήμα Δ. Μίγας.