Την Τρίτη 3 Μαρτίου, στις 9.00 μμ., η κάβα «Μποτίλια» και το εστιατόριο της Ελένης Ψυχούλη «το Πιρουνάκι» (Ογλ 20, Βόλος), διοργανώνουν βραδιά γευσιγνωσίας με κρασιά του Κτήματος Δ. Μίγας.

Η βραδιά θα μοιραστεί ανάμεσα σε 4 ετικέτες που καθεμιά παντρεύεται με τη δικιά της γεύση.

Το μενού έχει ως εξής:

1. Λευκό «Παλαιός Άμπελος» | Chardonnay - Sauvignon Blanc με μια σαλάτα από πρασινάδες, φρέσκα αρωματικά, ξύσμα λεμονιού και γκρεμολάτα.

2. Λευκό Chardonnay βαρέλι του 2012 με ζυγούρι μαγειρεμένο στο ζουμάκι του με μακαρόνια Ντεβέτα.

3. Κόκκινο «Παλαιός Άμπελος» | Syrah - Merlot με μοσχαρίσια γλώσσα στιφάδο.

4. Ροζέ «Παλαιός Άμπελος» | Merlot με μιλφέιγ με κρέμα μασκαρπόνε και μαρμελάδα με φρούτα του δάσους.

Tags:

Just another site from HYPERcrafts!

~ Domaine D. Migas ~

Copyright © 2014 domaine-migas.gr

Contact

3rd klm Old National Road Tirnavos - Kozani, Tirnavos
  +30 6932560880
  +30 24920 25215
  +30 24920 25215
  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

   Message         Map

Image Gallery