Οινοποιητική Μέθοδος: Παραμονή με τα στέμφυλα 18-24 ώρες, κρυοεκχύλιση και αργή ζύμωση σε χαμηλή θερμοκρασία ώστε να διατηρούνται τα πρωτογενή αρώματα των σταφυλιών.
Τεχνικά Χαρακτηριστικά: 12,5% vol
Οργανοληπτικά Στοιχεία: Λαμπερό ρόδινο χρώμα, εκρηκτικά αρώματα φρούτων και μια γλυκιά χροιά τριαντάφυλλου στο τέλος. Στόμα μεστό και ευχάριστη επίγευση.
Αρμονία Γεύσεων: Δένει πολύ καλά με την κινέζικη και γενικά την ασιατική κουζίνα αλλά μπορεί να συνδυαστεί εξαιρετικά τόσο με πιάτα θαλασσινών και ψάρια, όσο και με κρεατικά, αναδεικνύοντάς τα.
3ο χλμ. Π.Ε.Ο. Τυρνάβου-Κοζάνης, Τύρναβος
6932560880
24920 25215
24920 29034
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.