
Την Τρίτη 3 Μαρτίου, στις 9.00 μμ., η κάβα «Μποτίλια» και το εστιατόριο της Ελένης Ψυχούλη «το Πιρουνάκι» (Ογλ 20, Βόλος), διοργανώνουν βραδιά γευσιγνωσίας με κρασιά του Κτήματος Δ. Μίγας.
Η βραδιά θα μοιραστεί ανάμεσα σε 4 ετικέτες που καθεμιά παντρεύεται με τη δικιά της γεύση.
Το μενού έχει ως εξής:
1. Λευκό «Παλαιός Άμπελος» | Chardonnay - Sauvignon Blanc με μια σαλάτα από πρασινάδες, φρέσκα αρωματικά, ξύσμα λεμονιού και γκρεμολάτα.
2. Λευκό Chardonnay βαρέλι του 2012 με ζυγούρι μαγειρεμένο στο ζουμάκι του με μακαρόνια Ντεβέτα.
3. Κόκκινο «Παλαιός Άμπελος» | Syrah - Merlot με μοσχαρίσια γλώσσα στιφάδο.
4. Ροζέ «Παλαιός Άμπελος» | Merlot με μιλφέιγ με κρέμα μασκαρπόνε και μαρμελάδα με φρούτα του δάσους.
Copyright © 2014 domaine-migas.gr