Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η πρώτη βραδιά γευσιγνωσίας που διοργάνωσε το δημοφιλές εστιατόριο της Λάρισας «Light Bar» και ήταν αφιερωμένη στα κρασιά του Δημήτρη Μίγα. Οι παραβρισκόμενοι οινόφιλοι είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν πέντε διαφορετικές ετικέτες του Κτήματος σε αρμονία με πέντε ξεχωριστά πιάτα του εστιατορίου. Το ξεκίνημα έγινε με το πολυβραβευμένο και ιδιαίτερα αγαπημένο στους Λαρισαίους λευκό μπλεντ (Chardonnay - Sauvignon), ακολούθησε το πιο νεανικό και αρωματικό κρασί (Μοσχάτο Αμβούργου), συνεχίστηκε με το ιδιαίτερα ώριμο, περασμένο από βαρέλι λευκό (Chardonnay) και κορυφώθηκε με το παλαιωμένο, στιβαρό και πλούσιο σε τανίνες ερυθρό κρασί (Syrah & Merlot, 2008). Τέλος το επιδόρπιο συνοδεύτηκε από το εκπληκτικό, γεμάτο αρώματα και λεπτές γεύσεις Ροζέ του Κτήματος.

Εκτύπωση