Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η πρώτη βραδιά γευσιγνωσίας που διοργάνωσε το δημοφιλές ιταλικό εστιατόριο της Λάρισας «Nonna Rossa» και ήταν αφιερωμένη στα κρασιά του Δημήτρη Μίγα. Οι παραβρισκόμενοι οινόφιλοι είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν πέντε διαφορετικές ετικέτες του Κτήματος σε αρμονία με πέντε ξεχωριστά πιάτα του εστιατορίου. Η βραδιά ξεκίνησε με το πολυβραβευμένο και καθιερωμένο στο Λαρισαϊκό κοινό λευκό μπλεντ (Chardonnay - Sauvignon), ακολούθησε το πιο νεανικό και αρωματικό κρασί (Μοσχάτο Αμβούργου), συνεχίστηκε με το ιδιαίτερα ώριμο, περασμένο από βαρέλι λευκό (Chardonnay) και κορυφώθηκε με το παλαιωμένο, στιβαρό και πλούσιο σε τανίνες ερυθρό κρασί (Syrah & Merlot, 2008). Τέλος το επιδόρπιο συνοδεύτηκε από το εκπληκτικό, γεμάτο αρώματα και λεπτές γεύσεις Ροζέ του Κτήματος.

Εκτύπωση