
Πάγωμα των τρυγημένων σταφυλιών σε ψυγειοθαλάμους, συστήματα κρυοεκχύλισης, ανοξείδωτες δεξαμενές οινοποίησης και ό,τι άλλο μπορεί να συμβάλει στη δημιουργία ποιοτικών κρασιών
Η παλαίωση, σημαντικό στοιχείο της ωρίμανσης των οίνων, έχει δύο βασικές παραμέτρους, την ποιότητα και την προέλευση του ξύλου των βαρελιών.
Το Κτήμα μας δραστηριοποιείται με μεγάλη επιτυχία και στις ειδικές εμφιαλώσεις.
Το Κτήμα Δ. Μίγα είναι επισκέψιμο απ’ όλους όσους θέλουν να γνωρίσουν από κοντά τον κόσμο του κρασιού και του αμπελιού.
Σελίδα 2 από 2
Copyright © 2014 domaine-migas.gr