Η παλαίωση, σημαντικό στοιχείο της ωρίμανσης των οίνων, έχει δύο βασικές παραμέτρους, την ποιότητα και την προέλευση του ξύλου των βαρελιών. Στο απόλυτα κλιματιζόμενο υπόγειο κελάρι του οινοποιείου τα κρασιά παλαιώνουν σε βαθύ ύπνο μέσα σε δρύινα γαλλικά βαρέλια 225lt. Αξίζει να σημειωθεί ότι στον ίδιο χώρο ένα ανοιχτό σκάμμα στο δάπεδό του οδηγεί σε μια υπόγεια σήραγγα, μήκους περισσότερο από 500 μέτρα, που φτάνει μέχρι την όχθη του Τιταρήσιου, μεταφέροντας όλη την υγρασία του ποταμού, έτσι ώστε η ωρίμανση των κρασιών να συντελείται σε απόλυτα φυσικές συνθήκες.
Εκτύπωση